Usi de intrare

Contacteaza-ne !

Dintre toate usile cea de la intrarea principala este cel mai des folosita.Inetrnorm denumeste usi de intrare numai acele usi care se pot comporta la fel de bine pe parcursul a mai multor decenii.

Avantaje usi exterioare de intrare Internorm®

  • fiecare usa de intrare este un model unic
  • este produsa si personalizata in functie de dorintele dvs.
  • punem accent atat pe executarea cat si pe montarea de inalta calitate a sistemelor de consacrate ale inchiderilor cu un unalt grad de securitate.
  • usile noastre de intrare nu sunt clasicele usi de banca sau seif, totusi gradul de siguranta al usilor noastre sunt testate pana la RC2 datorita sistemelor de blocare de inalta calitate si, prin urmare, asigura o protectie excelenta la efractie

Categorii

Studio 
IDEAL PENTRU INDIVIDUALIȘTI
 
 
Arhitectura cu forme clare și designul minimalist creează un mediu de viață estetic și reflectă conceptul dvs. individual de viață. Stilul minimalist este redus la elementele de bază care contează.
 
 
Home Pure
IDEAL PENTRU RAFINAȚI
 
Stilul dvs. de viață se caracterizează printr înaltă calitate și design. Formele cu linii şi muchii drepte ale ferestrelor noastre subliniază arhitectura clădirii dvs.
 
 
Home Soft 
IDEAL PENTRU PASIONAȚI
 
Casa dvs. radiază armonie și confort. Creați o ambianță de locuit confortabilă și plăcută prin diferite elemente de design diferite.
 
 
Ambiente
IDEAL PENTRU CLASICI

Casele Art Nouveau, tradiționale, clasice și proprietățile rurale elegante vă îndeplinesc cu exactitate gustul arhitectural. O ambianță de viață exclusivă și de bun gust subliniază caracterul special al casei dvs. și al standardului de viață ridicat.

Studio

Home Pure

Home Soft

Ambiente

Usi exterioare de intrare pentru casa ta de vis

Îţi poţi vedea împlinită dorinţa de a locui cu uşi exterioare de intrare Internorm care îţi oferă o soluţie potrivită cu dorinţele tale.

Call Now Button