Sisteme de umbrire

Contacteaza-ne !

Zi de zi primim informatii ca prin colorare a sticlei nu realizam o solutie optima pentru umbrire.De ce sa nu lasam in zilele friguroase de iarna sa intre in casa caldura oferita de razele solare?

Solutia optima ar fi ca sa putem sa decidem noi cata caldura si lumina sa intre la noi in casa si cat sa se vada in interiorul casei noastre. Aceasta poate fi realizata cu urmatoarele produse:

Rulouri:

Rulouri exterioare montabile ulterior – nu doar in variantaintegrata – se potrivesc bine cu fatadele nou construite ,dar si cu ferestrele deja montate.

 • Se poate comanda si cu carcasa rotunjita (varianta-design).
 • Carcasa din aluminiu asigura o stabilitate superioara.
 • Se poate comanda in toate culorile decor-lemn(exceptand varianta-design),decor-metal si hirest
 • Varianta integrata,tencuibilapoate fi comandata si in culori de otel inoxidabil (ELO 1,ELO2).
 • Datorita sinei de rulare inalte toate sistemele de protectie contra insectelorpot fi integrate.
Aceste rulouri exterioare – utilizate in primul rand cu ocazia redecorarii sau renovarii caselor – sunt livrate in ipostaza gata montata pe fereastra.Se poate integra si plasa impotriva insectelor.Rulourile exterioare aplicate cu carcasa de dimensiuni reduse poate fi combinata cu alte sisteme de protectie impotriva insectelor cum ar fi plasele fixe,plase cu balama si plasele culisante
 
Rulourile tencuibile Internorm se pot adapta atat la ferestrele din PVC cat vsi la cele din lemn/aluminiu.
 
Sunt disponibile in 3 marimi.Ofera cea mai buna izolatie termica si fonica si practic nu necesita intretinere. In varianta cu carcasa tencuibila se poate comanda si cu plasa de insecte integrata(plasa fixa, plasa cu balama si plasa culisanta)
 
 • Service-ul se poate efectua din interior sau din exterior in functie de model.
 • Avantajul montajului din exterior: nu se face murdarie in casa.
 • Avantajul mantajului din interior:in cazul ferestrelor de la  etaje nu trebuie construita o schela deoarece se pot monta si din interior.

Storuri:

Cu ajutorul lamelelor reglabile cantitatea de lumina si caldura solara poate fi controlata in conformitate cu dorinta d-voastra
 • Storurile pot fi combinate perfect cu rulourile montate ulterior ale Internorm
 • Ambele storuri pot fi combinate cu plase impotriva insectelor fie vorba de rama cuvarianta tip rulou, fixa, cu balamale, respectiv glisanta.
 • In nenumarate culori, cum ar fi RAL si culori imitatie de metal.
 • In varianta cu carcasa tencuibia se pot alege si culori inoxidabile, EL01 si EL02

Obloane:

Obloanele din aluminiu se pot manipula extrem de simplu,si tehnica de vopsire prin pulverizare asigura o culoare durabila in fiecare varianta a paletei coloristice.Pe langa varianta de baza,formata doar din lamele,prin montarea diferitelor paneluri sunt asigurate posibilitati pentru realizarede noi variante de executie.
 
Pe langa acestea obloanele in varianta de baza pot fi comandate cu plasa impotriva insectelor tip rulou integrata.
 

Jaluzele interioare:

Jaluzelele ninterioare se monteaza pe ferestre inca din faza de fabricatie.Este un sistem perfect de protectie impotriva razelor solare si a privirilor din exterior,respectivpentru reglarea luminozitatii. Datorita sistemului de actionare brevetat, ce este integrat in profilul toculuisau al canatului, nu exista elemente de actionaresituate in planul sticleice pot fi deranjante.
 
Jaluzelele interioare sunt accesibile in nenumarate culori standard si individuale, sortimentul este largit de posibilitatea variantelorde jaluzele tip plisse.
 
Storuri Schlotterer
Rulouri Schlotterer Internorm
Storuri Schlotterer

Locuinta sigura

Sistemele de umbrire profesionale care se ridica la cele mai inalte standarde de calitate 

Call Now Button