Sisteme de umbrire

Zi de zi primim informatii ca prin colorare a sticlei nu realizam o solutie optima pentru umbrire.De ce sa nu lasam in zilele friguroase de iarna sa intre in casa caldura oferita de razele solare?

Solutia optima ar fi ca sa putem sa decidem noi cata caldura si lumina sa intre la noi in casa si cat sa se vada in interiorul casei noastre. Aceasta poate fi realizata cu urmatoarele produse:

Rulouri

Rulouri exterioare montabile ulterior – nu doar in variantaintegrata – se potrivesc bine cu fatadele nou construite ,dar si cu ferestrele deja montate.

 • Se poate comanda si cu carcasa rotunjita (varianta-design).
 • Carcasa din aluminiu asigura o stabilitate superioara.
 • Se poate comanda in toate culorile decor-lemn(exceptand varianta-design),decor-metal si hirest
 • Varianta integrata,tencuibilapoate fi comandata si in culori de otel inoxidabil 
 • Datorita sinei de rulare inalte toate sistemele de protectie contra insectelor pot fi integrate.
Aceste rulouri exterioare – utilizate in primul rand cu ocazia redecorarii sau renovarii caselor – sunt livrate in ipostaza gata montata pe fereastra.Se poate integra si plasa impotriva insectelor.Rulourile exterioare aplicate cu carcasa de dimensiuni reduse poate fi combinata cu alte sisteme de protectie impotriva insectelor cum ar fi plasele fixe,plase cu balama si plasele culisante
 
Rulourile tencuibile Internorm se pot adapta atat la ferestrele din PVC cat vsi la cele din lemn/aluminiu.
 
Sunt disponibile in 3 marimi. Ofera cea mai buna izolatie termica si fonica si practic nu necesita intretinere. In varianta cu carcasa tencuibila se poate comanda si cu plasa de insecte integrata(plasa fixa, plasa cu balama si plasa culisanta)
 
 • Service-ul se poate efectua din interior sau din exterior in functie de model.
 • Avantajul montajului din exterior: nu se face murdarie in casa.
 • Avantajul mantajului din interior:in cazul ferestrelor de la  etaje nu trebuie construita o schela deoarece se pot monta si din interior.

Storuri

Cu ajutorul lamelelor reglabile cantitatea de lumina si caldura solara poate fi controlata in conformitate cu dorinta d-voastra
 • Storurile pot fi combinate perfect cu rulourile montate ulterior ale Internorm
 • Ambele storuri pot fi combinate cu plase impotriva insectelor fie vorba de rama cuvarianta tip rulou, fixa, cu balamale, respectiv glisanta.
 • In nenumarate culori, cum ar fi RAL si culori imitatie de metal.
 • In varianta cu carcasa tencuibia se pot alege si culori inoxidabile

Obloane

Obloanele din aluminiu se pot manipula extrem de simplu,si tehnica de vopsire prin pulverizare asigura o culoare durabila in fiecare varianta a paletei coloristice.Pe langa varianta de baza,formata doar din lamele,prin montarea diferitelor paneluri sunt asigurate posibilitati pentru realizarede noi variante de executie.
 
Pe langa acestea obloanele in varianta de baza pot fi comandate cu plasa impotriva insectelor tip rulou integrata.
 

Jaluzele interioare

Jaluzelele ninterioare se monteaza pe ferestre inca din faza de fabricatie.Este un sistem perfect de protectie impotriva razelor solare si a privirilor din exterior,respectivpentru reglarea luminozitatii. Datorita sistemului de actionare brevetat, ce este integrat in profilul toculuisau al canatului, nu exista elemente de actionaresituate in planul sticleice pot fi deranjante.
 
Jaluzelele interioare sunt accesibile in nenumarate culori standard si individuale, sortimentul este largit de posibilitatea variantelorde jaluzele tip plisse.
 
Storuri Schlotterer
Sisteme de umbrire Schlotterer
Rulouri Schlotterer Internorm
Sisteme de umbrire Schlotterer
Storuri Schlotterer
Sisteme de umbrire Schlotterer

Sisteme de umbrire terase, solutii de umbrire exterioare

Sisteme de umbrire exterioare profesionale care se ridica la cele mai inalte standarde de calitate.  

Când vine vorba de spațiile de locuit în aer liber, profită la maximum de orice zi prea însorită cu ajutorul sistemelor de umbrire  comercializate de compania noastră. Proiectate atât pentru aplicații rezidențiale, cât și comerciale, sistemele noastre de umbrire vă ajută să combateți căldura, să reduceți costurile energetice și să vă îmbunătățiți aspectul exterior.

Sisteme de umbrire acoperire terase

Pergole pentru terase

Structură cu lamelă sau țesătură, cu acoperiș mobil pentru terase sau alte spații închise în aer liber. Este un sistem care îndeplinește funcția de protecție împotriva soarelui și a ploii, cu posibilitatea de dezvoltare modulară, disponibil în variantă independentă sau montată pe perete. Este posibil să acoperiți pereții laterali ai sistemului PERGOLA cu capace ZiiiP sau Slide.

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Vremea care se schimbă în mod dinamic îi face pe proprietarii de restaurante, cafenele sau case unifamiliale să caute din ce în ce mai des soluții care, pe de o parte, vor asigura protecție împotriva ploii, iar pe de altă parte, vor permite să se bucure pe deplin de farmecul unei zile frumoase și călduroase. Sistemul Pergola este capabil să răspundă pe deplin acestor așteptări, fiind o acoperire foarte eficientă și în același timp economică pentru suprafețe plane mari, care, în funcție de nevoile și creativitatea utilizatorului, poate găsi o serie de aplicații. Structura sistemului este realizată din aluminiu extrudat și poate fi acoperită cu pulbere în orice culoare din paleta RAL. Pereții laterali ai Pergola SOLID SB 500 pot fi acoperiți cu jaluzele textile Refleksol® (ZiiiP 120 și ZiiiP 120 LARGE), precum și cu ecrane laterale, așa-numitele module de pană de tip SB cu o lățime de 52 mm sau cu țesătură SCREEN, datorită cărora obținem efectul unei încăperi suplimentare. În plus, utilizarea radiatoarelor cu cuarț ne va permite să ne bucurăm de frumusețea naturii până toamna târziu.

sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire pentru terase
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire pentru terase
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire pentru terase
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire pentru terase

Modele

Sisteme de umbrire Refleksol®

 Jaluzele cu role textile ca parasolare verticale, destinate instalării în interior sau în exterior. Construcția jaluzelelor cu role este realizată din aluminiu extrudat. Jaluzelele pot fi controlate manual sau electric. Acestea se caracterizează printr-o rezistență ridicată la condițiile meteorologice. Aceste sisteme de umbrire pentru terase reduc încălzirea excesivă a încăperilor, elimină reflexiile de lumină din încăperi și îmbunătățesc confortul de lucru cu ecranele de calculator.

SIMPLITATE ȘI ELEGANȚĂ 

Arhitectura modernă este caracterizată de structuri transparente care simbolizează modernitatea, deschiderea sau legătura cu natura. Cu toate acestea, tendința de a combina sticla și aluminiul este deosebit de importantă în ceea ce privește arhitectura eficientă din punct de vedere energetic. Fațadele din sticlă transmit radiația solară, care încălzește interiorul clădirii și asigură lumina naturală. Pe de altă parte, pe de o parte, prea multă lumină solară înseamnă un aport excesiv de căldură în timpul verii, apariția de contraste pe ecranele monitoarelor sau un posibil efect de orbire pentru utilizatori, ceea ce nu numai că afectează parametrii de mediu nefavorabili din interiorul clădirii, dar contribuie și la creșterea consumului de energie electrică pentru ventilație și răcire. Din acest motiv, este recomandabil să se ia în considerare posibilitatea de a instala o umbrelă de soare adecvată încă din faza de proiectare.

Echilibrul dintre lumină și umbră este garantat de utilizarea jaluzelelor textile Refleksol®, care, pe lângă funcția lor de umbrire, reprezintă un element decorativ excelent. Țesăturile folosite la jaluzelele cu rolete, datorită proprietăților lor, opresc formarea efectului de seră în interiorul camerei, datorită căruia acest produs ajută la menținerea unei temperaturi constante și confortabile în încăperi, în special în cele expuse la lumina soarelui. Acest lucru face posibilă limitarea utilizării echipamentelor de climatizare și contribuie la reducerea costurilor de exploatare a clădirii. Materialele textile sunt realizate din fibre de poliester sau fibre de sticlă durabile, acoperite cu un strat de PVC, care le face suficient de rezistente la condițiile meteorologice nefavorabile, menținând în același timp rezistența culorilor.

Sisteme de umrbire Refleksol® – este disponibil în mai multe variante și dimensiuni și, în funcție de scopul urmărit, caseta (sau tubul de înfășurare în cazul versiunii fără casetă) poate fi montată în locașul unei ferestre, pe fațada clădirii sau poate fi ascunsă în izolație. Jaluzelele cu role pot avea un sistem de ghidare cu lamele sau cu cablu, iar în cazul instalării în interior pot fi suspendate liber. Datorită aplicării unui tip de ghidaj adecvat, se poate obține efectul de blackout total, care este adesea dorit în cazul sălilor de conferințe sau de cinema.

sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Refleksol
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Refleksol
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Refleksol
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Refleksol

Modele

Sisteme de umbrire Sunbreaker®

Lamelă fixă sau mobilă „spărgătoare de lumină”, care îndeplinește funcțiile de protecție solară și de dezvoltare estetică a echipamentelor tehnice de pe acoperișurile clădirilor. Aceste sisteme de umbrire exterioare pot fi un element decorativ al unei fațade sau al unei clădiri. Structura lor este realizată din aluminiu extrudat, cu posibilitatea de a fi vopsită în orice culoare RAL.

GESTIONAREA EFICIENTĂ A LUMINII SOLARE

Clădirile atractive din punct de vedere arhitectural se caracterizează prin suprafețe vitrate mari, care, din păcate, expun interioarele la razele soarelui, influențând negativ confortul acestora. Pentru a asigura un mediu interior adecvat pentru utilizatori, cea mai bună soluție este utilizarea sistemului de protecție împotriva luminii SUNBREAKER, un produs foarte eficient conceput pentru a fi instalat pe fațada unei clădiri. Sarcina sa principală este de a preveni radiațiile solare excesive în încăperi, asigurând în același timp accesul la lumina naturală. SUNBREAKER este un sistem foarte durabil, cu o construcție ușoară, datorită utilizării penele eliptice și a ghidajelor din aluminiu extrudat. Produsul este disponibil atât în versiune fixă, cât și mobilă, cu o gamă specifică de rotație a lamelelor și poate fi montat atât pe verticală, cât și pe orizontală. Sistemul SUNBREAKER Clip poate servi drept alternativă la pereții lamelari tradiționali. Acestea sunt disponibile sub formă de pene, cu o secțiune transversală asemănătoare literei C sau Z. Structura sistemului este acoperită cu pulbere.

Diversitatea și caracterul multivariat al sistemului face posibilă adaptarea individuală a soluției adecvate la estetica clădirii și îmbunătățirea semnificativă a bilanțului energetic al acesteia. Sistemul SUNBREAKER este un instrument perfect pentru a face mai atractivă forma arhitecturală a unei clădiri. Designul său interesant și gama largă de culori conferă clădirii un caracter nou și expresiv.

OBLOANE 

Sisteme de umbrire lamelare, funcționale și atemporale, controlate electric sau manual. Structura lamelelor este realizată din aluminiu extrudat. Jaluzelele venețiene sunt scuturi care asigură confortul termic al încăperilor folosite. Avantajul lor este unghiul reglabil al lamelelor, rezistența la condițiile meteorologice și la radiațiile UV. Aceste produse pot fi instalate în opțiunea de montare încastrată.

ARMONIE DE LUMINĂ ȘI UMBRĂ

Arhitectura contemporană nu se referă doar la un design interesant, ci în primul rând la funcționalitatea soluțiilor aplicate. Investitorii se așteaptă ca proiectanții să creeze viziuni ale clădirilor care nu numai că vor reduce costurile de exploatare, dar vor oferi și confort de utilizare. Acest lucru este valabil și pentru selectarea unui parasolar adecvat, care va permite protejarea interiorului împotriva căldurii excesive, fără a restricționa în același timp vizibilitatea spre exterior și asigurând un confort vizual adecvat.

Sistemul de jaluzele de fațadă îndeplinește toate aceste cerințe, contribuind astfel la reducerea utilizării aparatelor de aer condiționat și, prin urmare, la economisirea energiei electrice. Construcția acestui tip de sistem de umbrire înseamnă că între perdea și spațiul transparent nu se formează așa-numita „pernă de aer”, care, atunci când se încălzește, emite căldură în interior. În plus, funcția de reglare a unghiului lamelelor permite selectarea gradului adecvat de umbrire, ceea ce permite utilizatorului să o gestioneze individual. Controlul accesului razelor solare poate avea loc, de asemenea, cu ajutorul unui sistem automat de control al vremii, care măsoară succesiv poziția soarelui și controlează fără probleme jaluzelele.

Jaluzelele de fațadă sunt disponibile în mai multe variante, în funcție de forma și grosimea penelor, care este dictată de locul de aplicare (în interiorul sau în exteriorul clădirii). Merită să ne amintim de protecția solară încă din faza de proiectare, deoarece atunci se poate lua în considerare ascunderea jaluzelelor în izolație, ceea ce are, de asemenea, avantajele sale estetice și funcționale.

Jaluzelele din aluminiu profilat au forma literei C sau Z și, în combinație cu ghidaje și capace din aluminiu selectate în mod corespunzător (tablă sau casetă cu secțiune ovală sau pătrată), conferă fațadelor un aspect modern și atractiv. În funcție de viziunea arhitecturală sau de dorința investitorului, jaluzelele pot avea atât ghidaj cu lamele, cât și cu frânghie, iar în cazul instalării interioare, și în varianta cu agățare liberă. Structura jaluzelei solare este realizată din aluminiu extrudat, ceea ce asigură durabilitatea și rezistența acesteia. Elementele textile pe care se sprijină lamelele sunt realizate din materiale extrem de durabile, fixate termic, ceea ce asigură rezistența lor la condițiile meteorologice și la radiațiile UV.

sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Sunbreaker
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Sunbreaker
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Sunbreaker
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Sunbreaker

Modele

Sisteme de umbrire Veranda

Perdea orizontală, textilă, concepută pentru protecția solară a luminatoarelor și a grădinilor de iarnă. Aceste sisteme au o utilizare externă sau internă și o comandă pur electrică. Este disponibilă instalarea modulară. Sistemul este autoportant și funcționează la orice unghi de înclinare, menținând în același timp poziția orizontală a casetei. Sistemele de umbrire VERANDA au un sistem de tensionare a țesăturii încorporat.

SPAȚIUL DUMNEAVOASTRĂ ESTE PROTEJAT

Luminatoarele, acoperișurile transparente sau verandele nu sunt doar o caracteristică arhitecturală izbitoare, ci fac încăperile mai luminoase și mai confortabile. Cu toate acestea, suprafețele vitrate sunt principalul loc în care pătrunde lumina soarelui. Pentru ca interioarele să își îndeplinească funcțiile în mod corespunzător, să nu se transforme în sere artificiale și să asigure confortul utilizatorilor, merită să ne ocupăm de o protecție solară adecvată încă din faza de proiectare.

O soluție perfectă este utilizarea jaluzelelor textile VERANDA, care sunt folosite pentru a umbri suprafețe mari și plate atât pe orizontală, cât și pe diagonală. Țesăturile folosite la aceste jaluzele, datorită proprietăților lor, nu permit apariția efectului de seră în interiorul camerei. Acest lucru permite un consum mai mic de aer condiționat și, prin urmare, reducerea cheltuielilor cu energia, ceea ce reduce semnificativ costurile de exploatare ale întregii clădiri.

Sistemele de umbrire VERANDA sunt echipate cu un sistem de tensionare a țesăturii, care menține tensiunea țesăturii chiar și pe suprafețe mari. Elementele structurale ale jaluzelelor (caseta, ghidajele, bara inferioară) sunt realizate din aluminiu extrudat și lăcuite cu pulbere, ceea ce protejează suprafața împotriva radiațiilor UV și a altor factori atmosferici.  Datorită acestui fapt, produsul poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior. Sistemele de umbrire VERANDA sunt disponibile numai cu comandă electrică.

sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Veranda
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Veranda
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Veranda
sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire Veranda

Modele

Marchize pentru terase

EXPUNEREA LA SOARE ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ

Schimbările climatice și tendințele arhitecturale în schimbare au făcut ca aceste copertine să fie populare și în alte țări, în special ca protecție a vitrinelor magazinelor sau restaurantelor împotriva radiațiilor solare excesive. Ultimii ani au arătat că, de asemenea, copertinele sunt din ce în ce mai frecvent instalate pe balcoanele și terasele clădirilor rezidențiale, îmbunătățind confortul de odihnă în zilele călduroase și, în același timp, protejând împotriva ploilor de scurtă durată.

În funcție de scop, investitorii au la dispoziție o gamă completă de copertine, atât pentru terase, cât și pentru balcoane. Construcția produsului este realizată din aluminiu extrudat. Folosirea unui lanț Flyer foarte rezistent la articulațiile brațelor asigură durabilitatea și funcționarea fiabilă a marchizei timp de mulți ani. La unele modele este posibil să se aplice o copertină din aluminiu, care protejează țesătura înfășurată și subliniază aspectul estetic al întregii structuri.

Perdelele sunt echipate cu țesături acrilice de înaltă calitate, protejate suplimentar cu o impregnare pe bază de teflon, ceea ce le face foarte durabile și rezistente la condițiile meteorologice. Pentru a spori confortul de utilizare, copertinele sunt, de asemenea, echipate cu comandă electrică, inclusiv automatizarea completă a condițiilor meteorologice.

O alternativă la utilizarea de copertine cu balustradă, în special în spațiile cu ferestre mici, sunt copertinele care combină funcțiile unei copertine tradiționale cu jaluzele din material textil. Utilizarea acestui tip de produs oferă posibilitatea de a umbri camera și, astfel, de a reduce temperatura. Pe de altă parte, ca jaluzele, protejează interiorul de insolație și, datorită deschiderii părții de marchiză, oferă și o vedere bună în exterior. Jaluzelele pentru marchize sunt un sistem de casete și, în funcție de viziunea proiectantului, pot fi echipate cu o casetă din aluminiu cu secțiune ovală sau pătrată.

Copertinele sunt o soluție modernă, foarte universală și economică în utilizare. Nu este doar o protecție perfectă împotriva soarelui, ci și un aspect atractiv și estetic. Mai mult de o sută de culori și modele de țesături diferite, combinate cu cinci culori de structuri din aluminiu, vor satisface cu siguranță chiar și pe cei mai pretențioși clienți și vor permite ca marchizele să se integreze perfect în împrejurimile lor.

Marchize - Sisteme de umbrire
Marchize pentru terase​
Marchiza - Sisteme de umbrire
Marchize pentru terase​
Internorm
Marchize pentru terase​
Internorm
Marchize pentru terase​

Modele

Call Now Button