Ferestre PVC si PVC/aluminiu

Contacteaza-ne !

Material PVC si PVC/Aluminiu contemporan modern, omogen complet dimensionat deci un material ideal pentru o parte semnificativa a usilor si ferestrelor. Pentru exteriorul casei devine un decor in cazul in care culoarea de acoperire a aluminiului este bine ales din multitudinea de culori disponibile.Aceasta isi pastreaza frumusetea timp de cateva decenii datorita tratamentului efectuat suprafetei din aluminiu. 

Ferestrele PVC/Aluminiu sunt in continuare cele mai populare. Cu toate acestea, multi clienti aleg acum ferestrele din PVC/Aluminiu – si nu fara motiv. Nu numai ca invelisul exterior din aluminiu faciliteaza intretinirea, dar poate fi produs in numeroase culori si finisaje. Cele mai solicitate culori sunt: bej, maro, alaturi de numeroase nuante de gri.  

Internorm oferă o mare varietate de ferestre din plastic (PVC) în diferite forme și modele. De la ferestre mici și mari, la versiuni decorative și cu geamuri multiple, avem fereastra potrivită pentru casa sau proiectul dumneavoastră. Gama noastră oferă diverse culori, forme și dimensiuni care îi vor încânta pe constructori | Arhitecți

Obloane din plastic:

Internorm® produce obloane conform specificatiilor dumneavoastra exacte. Alegeti dimensiunea, culoarea, feroneria, etc. 

Ferestrele Internorm sunt izolate termic si fonic. Acordam o atentie deosebita celor mai mici detalii. De aceea, aluminiul are un aspect frumos si garanteaza o protectie de lunga durata.

Vizualizare interioară

Ferestrele din plastic au intotdeauna o rama alba in interior. Acesta poate fi comandat si cu o folie decorativa din lemn. Puteti alege dintr-o gama de manere asortate.

Vizualizare exterioară 

Invelisul din aluminiu de pe partea exterioara a ferestrei nu numai ca protejeaza impotriva intemperiilor, dar este disponibil intr-o gama larga de culori. Acest lucru face ca fereastra din plastic sa fie un element dominant al fatadei. 

banner-ferestre-pvc-si-pvc-aluminiu

HF 310 - PVC/Aluminiu

KF 310 a fost concepută pentru a trece neobservată. De aceea, carcasa exterioară a foii a primit o nuanță naturală, ceea ce garantează că designul camerei dvs. nu este afectat. Marginea definită inconfundabilă a foii este, de asemenea, o caracteristică remarcabilă a designului. Ferestrele Internorm KF 310 sunt oferite cu o gamă largă de geamuri, mânere și culori, precum și cu o ușă de balcon sau de terasă.

HF 410 - PVC/Aluminiu

Fie că este vorba de plastic (PVC) alb clasic sau de aluminiu rezistent la intemperii, cu KF 410 de la Internorm veți face întotdeauna alegerea corectă. Designul cu margini accentuate al foii și al carcasei sunt concepute pentru un stil pur casnic. Cu o tehnologie inovatoare de izolare, carcasa este izolată fără goluri și oferă o securitate totală împotriva zgomotului și a pierderilor de căldură. Cu I-tec Ventilation la cerere, acest sistem de ventilație inovator asigură 24 de ore pe zi suficient aer proaspăt și garantează un climat perfect al încăperii.

KF 520 - PVC/Aluminiu

Când vine vorba de proiectarea ferestrelor, Internorm a fost întotdeauna lider atât în ceea ce privește estetica, cât și securitatea. Noul KF 520 combină designul inovator cu know-how-ul tehnic. Carcasa îngustă cu aripi de sticlă nu se poate distinge de sticla fixă din exterior. Fereastra este echipată cu feroneria „I-tec Secure”, care face aproape imposibilă ridicarea ferestrei – fără rival în industria ferestrelor. Clapetele integrate pătrund în carcasă atunci când sunt închise, oferind protecție maximă împotriva efracției.

KV 350 - PVC/Aluminiu

KV-350 este o fereastră modernă, îngustă, cu beneficii imediate. Izolația termică și acustică excelentă, intimitatea, umbrirea și protecția împotriva vântului, a ploii și a murdăriei sunt standard. Toate acestea de la o singură fereastră inovatoare.

KV 440 - PVC/Aluminiu

KV440 – Oferă o estetică maximă și, în același timp, permite toate funcțiile noi cu controlul luminii și al temperaturii.Sistemul inteligent I-tec va deschide și închide automat jaluzelele în funcție de condițiile de iluminare și de temperatura camerei, 24/7/365.

KF 310 - PVC

KF 310 este disponibil și ca fereastră din plastic/aluminiu. Garnitura exterioară din aluminiu este disponibilă într-o gamă largă de culori. Trei garnituri de etanșare perimetrale protejează interiorul de umezeală și îmbunătățesc simultan izolarea termică și acustică. 

KF 410 - PVC

Fie că este vorba de plastic alb clasic sau de aluminiu rezistent la intemperii – cu KF 410 faceți întotdeauna alegerea corectă. Cu noua tehnologie de izolare, I-tec Insulation, incinta este izolată fără goluri, iar izolația termică este îmbunătățită semnificativ. Ventilația I-tec este, de asemenea, disponibilă la cerere. Acest sistem inovator de ventilație asigură suficient aer proaspăt și un climat perfect în cameră 24 de ore pe zi.

KF 520 - PVC

KF 520  – este echipată cu feroneria revoluționară I-tec Secure, care face aproape imposibilă scoaterea ferestrei. 

Confort maxim în casa dvs. cu soluțiile premium Internorm.

Internorm folosește tehnologia modernă pentru a acoperi toate opțiunile posibile

Internorm® KF 310

Call Now Button