Ferestre lemn/aluminiu

Contacteaza-ne !

Arhitectura a fost mult timp dominata de lemn care a fost folosit pentru a pune in valoare frumusetile estetice ale cladirii oferind caldura si naturalete.Pentru a nu se observa trecerea anilor peste aceste ferestre exteriorul este imbracat in acelasi aluminu ca si ferestrele de PVC si se poate folosi la fel de bine neavand diferente pe exterior. 

Ferestrele lemn/aluminiu sunt unice prin interiorul din lemn natural, exteriorul din aluminiu rezistent la intemperii si intre ele cu spuma termo. Perfectiunea este asigurata cu o izolatie termica eficienta, sticla cu 3 straturi, pentru o izolatie termica de varf. 

Arhitectura unei case este pe atât de diversă, pe cât sunt şi cei care locuiesc în ea. Stilul unei case constă în forma dată de un design constructiv, în special ferestrelor şi uşilor, ceea ce contribuie considerabil de mult în a-i sublinia caracterul.

Îţi poţi vedea împlinită dorinţa de a locui cu ferestre şi uşi Internorm care îţi oferă o soluţie potrivită cu dorinţele tale.

Pentru a te ajuta sā gāseşti soluţiile de ferestre şi uşi care sā rāspundā exact cerinţelor tale de arhitecturā, design şi confort,din multitudinea de posibilitāţi de formā, culoare şi material, poţi alege din diversele stiluri constructive ale Internorm: studio, home pure, home soft şi ambiente

Fereastra-Internorm-Lemn

HF 310

Lemn, aluminiu, şi între ele spumă termoizolantă – compoziţie consacrată succesului. Tipul HF 310 devine absolut clasic printre ferestrele de lemn/aluminiu, datorită valorilor excelente ale izolaţiei termice, lemnului frumos, natural, înnobilat cu lazuri reţinute, şi învelişului exterior din aluminiu, rezistent la intemperii. Învelişul exterior din aluminiu, montat în planul ferestrei, permite combinarea lui HF 310 cu cea de tip KF 410 de plastic/aluminiu. Prin lipirea perimetrială continuă a geamurilor (vitrajul I-tec) asigură stabilitate şi siguranţă excelentă împotriva efracţiei. Trei izolaţii perimetriale protejează părţile interioare împotriva umezelii

HF 410

Materialele şi culorile uniforme ale elementelor interioare evidenţiază stilul Dumneavoastră minimal, şi reliefează piesele unicat, speciale. HF 410 se potriveşte perfect la mobila Dumneavoastră. Diferitele culori şi tipuri de lemn oferă nenumărate posibilităţi pentru crearea coloristicii unicate a spaţiilor interioare. Stejarul gri se potriveşte locuinţelor moderne, cu liniatură clară, cu materiale simple şi coloristică reţinută.
Confecţionate la dimensiuni unicat, geamurile batante şi fixe pot asigura suprafeţe extinse

HV 450 

Tranzitia coplanara de la toc la cercevea, precum si elementul de umbrire integrat intre foile de sticla, fac din HV 450 o fereastra perfecta. Variantele elementelor de umbrire sunt protejate de murdarie si alti factori externi, prin instalarea lor integrata. Acest sistem ofera protectie solara, intimitate, izolare termica si fonica, toate incluse intr-o singura fereastra. I-tec furnizeaza in totalitate energia necesara pentru functionarea si actionarea lui, datorita alimentarii prin intermediul panoului fotovoltaic incorporat, oferind si multe alte avantaje utile. Este posibila conectarea la sistemul I-tec Smart Window, pentru un confort maxim al functionalitatii.

Ferestre pentru casa ta de vis

Îţi poţi vedea împlinită dorinţa de a locui cu ferestre şi uşi Internorm care îţi oferă o soluţie potrivită cu dorinţele tale.

Internorm® HF 410

Call Now Button