Despre noi

Contacteaza-ne !

Cine suntem

Smilo® Holding reprezinta un grup de firme cu capital integral romanesc, infiintat in anul 2003 sub denumirea de Smilo®. La inceput, compania producea usi de garaj si usi industriale, ulterior portofoliul largindu-se si devenind un holding care produce o gama larga de usi de garaj, usi industriale si accesorii conexe.

Anul 2012 marcheaza intrarea in portofoliul Smilo® Holding a produselor Internorm®: in principal ferestre, ferestre din lemn stratificat, usi de exterior, usi de intrare, usi de terasa. In felul acesta, Smilo® Holding devine unul din partenerii strategici ai Internorm®.

O data cu parteneriatul stabilit cu Internorm®, Smilo® Holding devine un partener de incredere pentru orice client sau persoana care doreste sa construiasca sau sa renoveze si care cauta un serviciu complex si integrat in ceea ce priveste solutiile de finisare tip usi, ferestre, sisteme de umbrire si protectie solara

Pentru detalii, precum si intreaga gama de produse, te rugam sa vizitezi site-ul nostu www.smilo.ro

Cu peste 26 milioane de ferestre fabricate si 90 de ani de experienta in domeniu Internorm Europa este cea mai mare fabrica de ferestre.Pionier in fabricarea ferestrelor Internorm a fost primul licentiat in montarea ferestrelor din PVC.  Internorm Bauelemente GmBH este prezent in Romania din anul 2008.

Prin reprezentanța din România se dorește sprijinirea tuturor celor care se ocupă de construcții, renovări și care au nevoie de informații detaliate despre ferestre, lăsând deoparte promisiunile și publicitatea.

Pirn urmare noi oferim consultanta gratuita fara nici o obligatie:

  • Poate fi de asemenea descarcat brosura ABC –ul ferestrelor
  • Personal, prin telefon sau e-mail, sau cum doresti sa ne contactezi
Internorm

Produsele Internorm® reprezinta calitate excelenta, tehnologii inovatoare si posibilitati individuale de proiectare.

Cifrele vorbesc de la sine

Clienti Satisfacuti
0 +
Ani Experienta
0
Proiecte in Portofoliu
0
Call Now Button